Suncobrani

Kako bismo omogućili raznolikost proizvoda i izasli u susret funkcionalnošću,estetskim zahtevima tako i tehničkim mogućnostima u našoj ponudi uvršćena je paleta Italijanskih suncobrana renomiranog proizvođača Scolaro . U svojoj paleti suncobrana Scolaro nudi idealna rešenja za ugostiteljsku primenu kao i za kućnu upotrebu.Svi proizvodi zaštićeni su od uticaja vode,hlora,morske soli a platna koja se upotrebljavaju su testirana akrilna platna koja imaju zaštitu od promene boje usled sunčeve svetlosti i prljanja. U ponudi se nalaze razni modeli a kako biste odabrali odgovarajući model za Vas obratite se našem timu.

Modeli suncobrana sa centralnim postoljem i šipkom

Marina model

Napoli model

Rimini model

Palladio standard

Palladio telescopic

Leonardo telescopic

Modeli suncobrana sa bočnom šipkom

Napoli braccio

Rimini braccio

Torino braccio

Leonardo braccio

Palladio braccio

Galileo modeli sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem

Najbolji modeli suncobrana na tržištu sa posebnim automatizmom lakog otvaranja i zatvaranja .Ovaj model je idealno rešenje za ugostiteljske objekte jer je glava suncobrana izvedena nezavisno od postolja i šipke suncobrana. Na taj način ćete nesmetano otvarati i zatvarati suncobran .

Galileo dark

Galileo inox

Galileo Star white

Galileo Maxidark 4x4

Galileo Maxi Star white 4x4

Galaxia suncobrani na gasni pogon (novo)

Posebno kreirani da pre svega svojom estetikom pa ergonomskim i tehničkim mogućnostima doprinesu uživanju u letnjim danima.Suncobrani iz ove grupe poseduju MOTION AND ACTION MEHANIZAM koji doprinosi izuzetno lakoj upotrebi suncobrana jednim pokretom. Njegova REVOLVE 360 funkcija omogućiće da ga okrećete bez pomeranja baze .

Astro Timber

kombinacija klasicizma i inovacije,lako se uklapa u svaki ambijent. Izrađen je od aluminijuma u plastifikaciji boje drveta.Motion anad action system omogućuje otvaranje i zatvaranje jednim pokretom.Zahvaljujući gasnom mehanizmu njegova upotreba je veoma laka.

Astro Star white

estetika Astro star white suncobrana nikoga ne ostavlja ravnodučnim.U beloj puder boji pravo je osveženje za vaš eksterijer.Poseduje hidraulicni gasni mehanizam koji doprinosi izuzetno lakoj upotrebi.

Astro Carbon

spoje elegancije i tradicije .Možete ga poručiti u space grey ili carbon nijansi (ral karta biće vam prezentovana od strane neseg osoblja).

Astro Titanium

je proizvod koji će odgovoriti moderno dizajniranim prostorima.Poseduje rotirajuću funkciju pa ga kao i sve ostale modele iz Galaxia serije možete prilagoditi vašim zahtevima bez pomeranja .

Dizajnerski suncobrani

Vela model je dizajniran da odgovori modernim i dinamičnim okruženjima uglavnom za kućne upotrebe .

Suncobrani za velikih dimenzija

Osmišljeni su za velike prostore.Imaju snažnu aluminijumsku strukturu.Predviđeni su za ugostiteljsku upotrebu i njihov mehanizam je osmišljen kako ne biste morali da izmeštate predmete koji se natkriveni suncobranom .

Capri dark

Capri Star White

Galileo Star white

Galileo Maxidark 4x4

Osim standardnih opcija (Capri) takodje imamo dvostruke i cetvorostruke modele u ponudi.

Quatro Star white

Dual T Star white

Dual V Star white

Quatro Timber

Dual V Timber

Dula T Timber

Quatro Carbon

Dual V Carbon

Dual T Carbon

Alu Poker/Double Dark

Wood Poker /Double

Alu Poker /Double Star white

NAPOMENA: Pri odabiru suncobrana prezentujemo svojim klijentima ral kartu boja plastifikacije i tekstilnu paletu proizvođača .

Pozovite nas ili pošaljite email kako biste dobili potpune informacije u vezi željenih modela suncobrana.

Hedonas Pergole